Topografia Dénia

Som un equip de topografia, format per profesionals qualificats, capaç de desenvolupar qualsevol tipus de treball relacionat amb el nostre sector. El nostre àmbit d'actuació principal són les comarques de la Marina Alta i la Marina Baixa de la Comunitat Valenciana: Gandia - Oliva - Pego - Vergel - Ondara - La Xara - Dénia - Xàbia - Gata de Gorgos - Llíber - Moraira - Calp - Altea - L'Alfàs del Pi - Benidorm - La Vila Joiosa.

 

Un dels nostres objectius consisteix a oferir serveis topogràfics complint principalment amb les peticions dels clients i amb un alt nivell de qualitat i professionalitat.

 

Nosaltres, Topografia Dénia, oferim serveis tant a particulars, ciutadans, empreses i professionals del sector de la construcció i obres publiques, com a les administracions i organismes oficials.

 

Donem tot tipus de solucions topogràfiques per afrontar qualsevol propòsit, des de la delimitació d'una finca fins a l'elaboració de projectes d'enginyeria civil de gran envergadura. 

 

Topografia Dénia li posa especial atenció als seus clients i per això tenim un únic objectiu: oferir el millor servei de Topografia a la zona de València i Alacant, amb especial dedicació a cadascun dels nostres treballs. En Topografia Dénia trobarà diplomats Enginyers Tècnics en Topografia, tots ells membres del seu col·legi professional, perquè els nostres clients sentin la tranquil·litat de la feina ben feta, recolzada només per professionals. Comptem amb els instruments topogràfics més moderns del mercat com estacions totals d'alta gamma i sistemes GNSS / GPS, nivells automàtics, digitals i electrònics i escàner làser HDS.

 

Entre l'oferta dels nostres serveis en topografia destaquem:

Georreferenciació de finques

Creació de fichers GML

Fitació dels límits parcel.laris

Informes pericials

Assistència técnica en obres

Mesurament d'interiors

Alçaments topogràfics y replantejos

Validacions gràfiques cadastrals

Suport fotogramètrics

Càlcul de volums

Projectes cartogràfics

Escàner làser